VACATURE LEIDINGGEVEND MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK

Voor de Vacature Leidinggevend Monteur Installatietechniek zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste baan in direct dienstverband. In deze functie heb je de leiding over de uit te voeren installatie- en reparatiewerkzaamheden aan allerhande installaties. Je werkt samen met je collega monteurs aan deze installaties. Je zorgt ervoor dat alles volgens de montagetekeningen en planning wordt uitgevoerd. Tijdens de uitvoering zorg je ervoor dat alles volgens de hoogste kwaliteitseisen wordt uitgevoerd, zodat de klant tevreden is. Verder ben je ook het aanspreekpunt van de klant en projectleider(s). Je informeert hen tijdig over de voortgang en eventuele bijzonderheden. Tenslotte adviseer je hen ook over het uit te voeren onderhoud van de nieuwe installatie.

OVER DEZE INSTALLATEUR:

Deze installateur heeft meerdere vestigingen in Nederland en iedere vestiging heeft een regionaal karakter. De klanten van deze installateur komen uit verschillende sectoren, waaronder de voedselindustrie, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en kantoorpanden. Collegialiteit staat bij deze installateur hoog in het vaandel; iedere medewerker wordt goed gewaardeerd voor zijn/haar inzet.

ZIJ BIEDEN JOU:

  • Een salaris tussen €3.200-€3.500 per maand, op basis van je kennis en ervaring.
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
  • Een scholingsfonds voor de studie van je kinderen.
  • Voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in het eigen opleidingscentrum.
  • Een prettige werksfeer in een hecht team.
  • Je gaat dus vanaf dag 1 direct in dienst bij deze installateur; het betreft geen detachering.

VOOR DEZE VACATURE BIED JIJ:

  • Een afgeronde mbo niveau 3 opleiding in de installatietechnische of werktuigbouwkundige richting.
  • Voldoende ervaring in het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties.
  • Tenslotte heb je werkervaring opgedaan in de utilitaire sector.

IS JOUW INTERESSE GEWEKT?

Stuur ons dan een korte mail ([email protected]) of app (06-37332717); wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In onze aanpak lees je alvast hoe eenvoudig en kort de kennismakingsprocedure er met de betreffende installateur uit ziet. Ook lees je welke andere soortgelijke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om met meerdere installateurs kennis te maken en een meeloop dag in te plannen. Daarna kies jij bij welke installateur je aan de slag wil.

Onze aanpak voor werkzoekenden -> klik hier

Wil je weten bij welke installateurs wij een kennismakingsgesprek voor je kunnen organiseren -> klik dan hier

PS: wist je dat Installatiewerk ons grote zus is? Ben je op zoek naar (bij)scholing? Ook hiervoor kun je terecht in het CIVIL.

Zien we je binnenkort live in het CIVIL of treffen we elkaar via teams? We spreken je in ieder geval graag. Tot snel! Met collegiale groet, Team Flexpool Installatietechniek. Caroline, Marieke, Yinte en Pascale

 

Vacaturenummer: 5307 Leidinggevend Monteur Installatietechniek Venlo


Samenwerken met wel 150 installateurs