VACATURE ENGINEER / CALCULATOR ELEKTROTECHNIEK

Voor de Vacature Engineer / Calculator Elektrotechniek zoeken wij een nieuwe collega! Als Engineer / Calculator elektrotechniek werk je aan de ontwikkeling en realisatie van technische installaties. Dit omvat het maken van gedetailleerde berekeningen voor projecten, inclusief meer- en minderwerk. Je biedt technische ondersteuning aan je collega’s op het bedrijfsbureau en aan de projectleiders. Daarnaast fungeer je als de verbindende schakel tussen projectmanagement, werkvoorbereiding en tekenafdeling.

Als Engineer / Calculator elektrotechniek maak je deel uit van het E-installatieteam, bestaande uit ongeveer 14 collega’s op kantoor. Dit team omvat zowel ervaren professionals als jonge, leergierige talenten. Dagelijks werk je samen aan uitdagende projecten, zowel met onze klanten als leveranciers. Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, monteert en onderhoudt technische installaties voor diverse sectoren, waaronder hotels, restaurants en kantoren. Tot de klantenkring behoren grote nationale ketens tot kleine lokale ondernemingen.

OVER DIT BEDRIJF:

Dit installatiebedrijf is een mkb-bedrijf dat werkzaam is in heel Nederland. Ze werken voornamelijk in de utiliteit waarvan onder andere hotel- en grote horeca projecten. Ook maken ze zich sterk voor de groei en ontwikkeling van personeel en het bedrijf.

 Zij bieden jou:

  • Een salaris tussen 2450 -3500 per maand
  • Fulltime of parttime
  • Je kunt deelnemen aan ons pensioenplan voor metaal & techniek
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief relevante opleidingen en trainingen
  • Er worden leuke uitjes georganiseerd
  • Je gaat werken in een modern en duurzaam kantoor

Voor deze vacature bied jij :

  • Een MBO4 of HBO achtergrond
  • Je bent zelfstandig, flexibel stressbestendig en hebt een scherp oog voor cijfers en technische details
  • Je denk in termen van mogelijkheden en oplossingen
  • Een pluspunt is als je specifieke branche-ervaring en kennis van Syntess en Atrium hebt

IS JOUW INTERESSE GEWEKT?

Stuur ons dan een korte mail ([email protected]) of app (06-37332717); wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In onze aanpak lees je alvast hoe eenvoudig en kort de kennismakingsprocedure er met de betreffende installateur uit ziet. Ook lees je welke andere soortgelijke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om met meerdere installateurs kennis te maken en een meeloop dag in te plannen. Daarna kies jij bij welke installateur je aan de slag wil.

Onze aanpak voor werkzoekenden -> klik hier

Wil je weten bij welke installateurs wij een kennismakingsgesprek voor je kunnen organiseren -> klik dan hier

PS: wist je dat Installatiewerk ons grote zus is? Ben je op zoek naar (bij)scholing? Ook hiervoor kun je terecht in het CIVIL.

Zien we je binnenkort live in het CIVIL of treffen we elkaar via teams? We spreken je in ieder geval graag. Tot snel! Met collegiale groet, Team Flexpool Installatietechniek. Caroline, Marieke, Yinte en Pascale

Vacaturenummer: 5374, Den bosch
Samenwerken met wel 150 installateurs