Werkzoekenden

VACATURE MAGAZIJNBEHEERDER

Voor de Vacature Magazijnbeheerder zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste baan in direct dienstverband. In deze vacature ben je verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn van deze installateur. Je zet de materialen die de monteurs nodig hebben ’s middags klaar. Op de opdracht bon staan de materialen die je dient klaar te zetten. Als de monteurs terugkomen van een opdracht, boek je de teruggebrachte goederen in het voorraadsysteem. Defecte goederen meld je aan de leverancier en bestelt indien nodig nieuwe materialen. Tevens introduceer je de nieuwe werkwijze voor inname van materialen en gereedschappen en zorg je ervoor dat per monteur de in- en uitgifte wordt geregistreerd en per monteur wordt gecommuniceerd over de gewenste voorraden. In het magazijn zijn tilliften, heftrucks en servicematerialen aanwezig om fysiek zware tilwerkzaamheden te voorkomen. Tenslotte verwerk je alle bonnen van de monteurs. Zoals je leest betreft het een actieve functie; je bent de hele dag in beweging.

OVER DEZE INSTALLATEUR:

De installateur waarvoor wij deze nieuwe collega zoeken bestaat uit ruim 30 medewerkers. Ze zijn actief in Midden-Limburg en streven ernaar om hun dienstverlening iedere dag te verbeteren. Dit willen ze samen met hun medewerkers doen, met oog voor hun welzijn.

ZIJ BIEDEN JOU:

 • Een salaris tussen €2.200-€2.800, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Voldoende mogelijkheden om zelfstandig te werken.
 • Een baan binnen; je hoeft dus niet continu buiten in weer en wind te werken.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar een hogere / andere functie.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Fijne collega’s; een team dat prettig samenwerkt
 • Je gaat dus vanaf dag 1 direct in dienst bij deze installateur; het betreft geen detachering.

VOOR DEZE VACATURE BIED JIJ:

 • Een afgeronde mbo opleiding in de logistieke richting (of je hebt gewerkt als monteur en je vindt het leuk om je kennis in te zetten in het magazijn).
 • Je bent een vroege vogel; je start om 07:00 en bent klaar tussen 16:15-16:45.
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en rijbewijs B.
 • Ervaring met het instrueren van collega’s.
 • Tenslotte heb je een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie (of je hebt gewerkt als monteur en beschikt over materiaalkennis).

IS JOUW INTERESSE GEWEKT?

Stuur ons dan een korte mail ([email protected]) of app (06-37332717); wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In onze aanpak lees je alvast hoe eenvoudig en kort de kennismakingsprocedure er met de betreffende installateur uit ziet. Ook lees je welke andere soortgelijke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om met meerdere installateurs kennis te maken en een meeloop dag in te plannen. Daarna kies jij bij welke installateur je aan de slag wil.

Onze aanpak voor werkzoekenden -> klik hier

Wil je weten bij welke installateurs wij een kennismakingsgesprek voor je kunnen organiseren -> klik dan hier

PS: wist je dat Installatiewerk ons grote zus is? Ben je op zoek naar (bij)scholing? Ook hiervoor kun je terecht in het CIVIL.

Zien we je binnenkort live in het CIVIL of treffen we elkaar via teams? We spreken je in ieder geval graag. Tot snel! Met collegiale groet, Team Flexpool Installatietechniek. Caroline, Marieke, Yinte en Pascale

 

Vacaturenummer: 5306 Magazijnbeheerder Panningen


Samenwerken met wel 150 installateurs