VACATURE MONTEUR KOELTECHNIEK

Voor de Vacature monteur koeltechniek  zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Je gaat werken in de utiliteitsbouw en hier installeer je allerlei voorkomende koel- en klimaatbeheerssystemen. Je verricht  kleinschalige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Doordat je aan verschillende projecten werkt, doe je niet steeds hetzelfde. Je wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in je vakgebied.

Over dit bedrijf :

Dit bedrijf is een totaalinstallateur met diverse projecten. Of het nu gaat om een school, een bedrijfshal of een woon-zorgcomplex, geen enkel project is hetzelfde. Bij hen staat teamwork en kwaliteit centraal. We zijn vastbesloten om de juiste mensen op de juiste plek te zetten en hun talenten volledig te benutten. Ze geven vakmensen de ruimte en moedigen creatief denken aan. Zij bieden niet alleen vrijheid en verantwoordelijkheid, maar ook echte variatie in projecten. Als familiebedrijf hebben we een diepe passie voor ons vak.

Zij bieden jou :

  • Een uitdagende baan bij een bedrijf dat vertrouwd is in de regio.
  • Gevarieerde projecten die jouw technische skills uitdagen.
  • Een hecht team van collega’s die samen met jou streven naar succes.
  • De warme en persoonlijke cultuur van een familiebedrijf.
  • Volop vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.
  • Een salaris tussen de €2.700 -€3.500
  • Ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Voor deze vacature bied jij :

  • Een afgeronde mbo opleiding in de koeltechniek

IS JOUW INTERESSE GEWEKT?

Stuur ons dan een korte mail ([email protected]) of app (06-37332717); wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In onze aanpak lees je alvast hoe eenvoudig en kort de kennismakingsprocedure er met de betreffende installateur uit ziet. Ook lees je welke andere soortgelijke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om met meerdere installateurs kennis te maken en een meeloop dag in te plannen. Daarna kies jij bij welke installateur je aan de slag wil.

Onze aanpak voor werkzoekenden -> klik hier

Wil je weten bij welke installateurs wij een kennismakingsgesprek voor je kunnen organiseren -> klik dan hier

PS: wist je dat Installatiewerk ons grote zus is? Ben je op zoek naar (bij)scholing? Ook hiervoor kun je terecht in het CIVIL.

Zien we je binnenkort live in het CIVIL of treffen we elkaar via teams? We spreken je in ieder geval graag. Tot snel! Met collegiale groet, Team Flexpool Installatietechniek. Caroline, Marieke, Yinte en Pascale

 

Vacaturenummer: 5364, Venlo

Samenwerken met wel 150 installateurs