VACATURE VERKOPER BUITENDIENST INSTALLATIETECHNIEK

Voor de Vacature Verkoper Buitendienst Installatietechniek  zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste baan in direct dienstverband. In deze functie  houd je je bezig met de verkoop van verhuurcontracten aan voornamelijk particulieren en help je mee met het de groei van deze bestaande afdeling. Dit betreft de afdeling verhuur; zo maak je folders met de producten die deze installateur aanbiedt en draag je bij aan de naamsbekendheid van deze afdeling zodat klanten op de hoogte zijn van het verhuurbaar assortiment.

Belangrijk om te vermelden is dat je leads hebt in deze functie en er geen sprake is van koude acquisitie. De installateur houdt van een laagdrempelige klantbenadering; de relatie met de klant staat voorop. Vandaar dat ze op zoek zijn naar een ervaren (sociale) verkoper. Gemakkelijke offertes maak je zelfstandig, lastige offertes (denk aan heel technische offertes) maak je met behulp van de werkvoorbereider. Tenslotte loop je mee met een ervaren collega, die je graag opleidt tot verkoper buitendienst.

OVER DEZE INSTALLATEUR:

De installateur waarvoor wij deze vaste medewerker zoeken staat bekend om de levering aan voornamelijk particulieren in de regio Zuid-Limburg. Klanten waarderen de wijze waarop klanten benaderd en geholpen worden. Ook werken de teams van deze installateur goed met elkaar samen, waardoor nieuwe collega’s zich snel op hun gemak zullen voelen.

ZIJ BIEDEN JOU:

 • Een maandsalaris tussen €2.500-€3.500, gebaseerd op je kennis en ervaring.
 • Een contract van 24-40 uur per week.
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Voldoende doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een uitstekend inwerkprogramma; je wordt ingewerkt door een ervaren collega.
 • Prettige collega’s in een hecht team.
 • Je gaat dus vanaf dag 1 direct in dienst bij deze installateur; het betreft geen detachering.

VOOR DEZE VACATURE BIED JIJ:

 • Een afgeronde opleiding op MBO+ niveau.
 • Minimaal 10 jaar ervaring, waarvan minstens 3 jaar in een soortgelijke functie.
 • Passie voor de techniek; ervaring in de installatietechniek is niet vereist
 • Tenslotte voldoende overtuigingskracht om op een laagdrempelige manier verhuurcontracten te verkopen.

IS JOUW INTERESSE GEWEKT?

Stuur ons dan een korte mail ([email protected]) of app (06-37332717); wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In onze aanpak lees je alvast hoe eenvoudig en kort de kennismakingsprocedure er met de betreffende installateur uit ziet. Ook lees je welke andere soortgelijke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om met meerdere installateurs kennis te maken en een meeloop dag in te plannen. Daarna kies jij bij welke installateur je aan de slag wil.

Onze aanpak voor werkzoekenden -> klik hier

Wil je weten bij welke installateurs wij een kennismakingsgesprek voor je kunnen organiseren -> klik dan hier

PS: wist je dat Installatiewerk ons grote zus is? Ben je op zoek naar (bij)scholing? Ook hiervoor kun je terecht in het CIVIL.

Zien we je binnenkort live in het CIVIL of treffen we elkaar via teams? We spreken je in ieder geval graag. Tot snel! Met collegiale groet, Team Flexpool Installatietechniek. Caroline, Marieke, Yinte en Pascale

 

Vacaturenummer: 5308 Verkoper Buitendienst Installatietechniek Heerlen


Samenwerken met wel 150 installateurs