Vacature voor de projectleider of commercieel technisch badkamer adviseur die toe is aan de volgende stap: Bedrijfsleider

Vacature voor de projectleider of commercieel technisch badkamer adviseur die toe is aan de volgende stap: Bedrijfsleider

Voor de vacature bedrijfsleider luxe badkamers en installateur 4990 Sevenum zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Als bedrijfsleider ben je technisch adviseur, verkoper, werkvoorbereider, projectleider én financieel verantwoordelijke.

De dag start om 07.30 uur op samen met ‘je jongens’; je ervaren team aan monteurs en een eigen tegelzetter. Je maakt ff tijd voor een kop koffie en een praatje en laadt samen de auto’s zodat iedereen om 08.00 uur op pad kan. De materialen van die dag heb je al klaargelegd. Om 17.00 uur is iedereen weer terug op de zaak.

Je deelt je dag daarna zelf in en gaat aan de slag met het bezoeken van de lopende projecten; je loopt elke dag even binnen, kijkt hoe de werkzaamheden vorderen, welke materialen nodig zijn en bespreekt de voortgang met je monteurs en de klant. Ook werk je offerte-aanvragen uit en voer je verkoopgesprekken die soms ook in de avonduren plaatsvinden.

Samen met klanten bezoek je de (externe) badkamershowroom en zoek je het gewenste sanitair uit. Daarbij maak je gebruik van het tekenpakket van deze groothandel en ontwerpt de badkamer voor je klanten. Daarnaast bestel je tijdig de benodigde materialen. Ook bereid je de facturen voor zodat de boekhouder er verder mee aan de slag kan.

Je blijft bij in nieuwe technieken (warmtepompen, warmteboilers, duurzaam bouwen) en materialen; je voert daarvoor gesprekken met vertegenwoordigers en bezoekt leveranciers.

Bovendien zorg je voor een financieel gezond bedrijf en ben je verantwoordelijk voor de juiste balans tussen inkomsten en uitgaven.

Jouw sparringpartner is de eigenaar van de holding, waaronder een aantal kleine installatiebedrijven vallen. Hij staat je met raad en daad bij als het gaat om management, juridische en financiële beslissingen.

Deze kleine installateur verzorgt luxe badkamers voor nieuwbouwwoningen, installeert warmtepompen en renoveert luxe woningen, boerderijen en Leisure accommodaties. Je klantenkring hecht waarde aan kwaliteit; samen met hen ga je om tafel om hun droomverbouwing of badkamer te realiseren. De wens van de klant is leidend; je wordt dus regelmatig uitgedaagd om (technisch) creatieve oplossingen te bieden.

Welke collega met ervaring in de sanitair en badkamerwereld wil de rol van de huidige eigenaar van dit bedrijf overnemen? De huidige eigenaar gaat n.l. afbouwen en zal de nieuwe bedrijfsleider gedurende 6 maanden tot 1 jaar inwerken en noodzakelijke kennis overdragen.

Tot de overdracht naar de nieuwe bedrijfsleider wordt er deels gewerkt vanuit de kantoorunit naast de woning van de huidige eigenaar. Daarna wordt er een kantoor gerealiseerd in Sevenum, waar nu ook het magazijn is.

OVER DIT BEDRIJF:

Deze installateur heeft reeds 30 jaar een klantenkring opgebouwd in de omgeving van Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venray en Venlo.  Particuliere klanten kunnen terecht voor installatie- en loodgieterswerk. Denk hierbij aan de installatie van cv-ketels, warmtepompen, warmteboilers, vloerverwarming, de aanleg van gasleidingen, waterleidingen en rioleringen, maar ook de realisatie van een prachtige badkamer

Ook bedrijven zijn welkom; deze installateur is sterk in het geven van passend advies over alle technische installatie. Ze zijn onder andere actief voor vakantieparken, winkelpanden, horecazaken en de landbouwsector.

ZIJ BIEDEN JOU:

 • Salaris -> € 4500 / €5500 afhankelijk je kennis en ervaring
 • Bonus > 10% van de jaarwinst van het bedrijf
 • Daarnaast krijg je een auto van de zaak; een praktische want je springt ook af en toe bij om extra materiaal te brengen
 • Ook krijg je de kans om je ‘eigen’ bedrijf te gaan runnen; je krijgt de vrijheid om te ondernemen;
 • Tot slot krijg je een werkplek bij een fijn klein team aan collega’s met groot hart voor de zaak.

VOOR DEZE VACATURE BIED JIJ:

 • Ten eerste ben je een echte allrounder, een aanpakker die graag meerdere petten op heeft en denkt als een ondernemer.
 • Ook is de sanitair en badkamerwereld jou niet meer onbekend; inmiddels heb je enkele jaren ervaring in dit vakgebied opgedaan
 • Kennis van duurzame technieken en badkamers heb je opgedaan vanuit je werkervaring in een groothandel, productleverancier of installateur.
 • Je hebt inmiddels de nodige ervaring in de installatiewereld als projectleider of adviseur en bent toe aan je volgende stap.
 • Je bent sterk in het aanvoelen van de wensen je klanten.
 • En je kunt goed zelfstandig werken en leiding geven aan een klein team.
 • Tot slot ga je op zoek naar nieuwe collega’s; je team mag best worden uitgebreid met 1 a 2 monteurs; de orderportefeuille is n.l. goed gevuld.

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Pascale Linck: 06-37332717 of mail [email protected]/

Voor de complete tekst: https://www.flexpoolzuidoost.nl/vacatures/21319/

Vacature voor de projectleider of commercieel technisch badkamer adviseur die toe is aan de volgende stap: Bedrijfsleider