Ben jij uitgeleerd?

Ben jij uitgeleerd? Dat hoop ik niet. Want in de technische installatiebranche moet je jezelf blijven ontwikkelen. Dat is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid. Maar ook voor je eigen werkplezier. En je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Bijvoorbeeld over je eigen vaardigheden, kwaliteiten en eigenschappen. Of over nieuwe kennis en technieken. De toekomst is dichtbij en onze branche is altijd in beweging. WijTechniek ondersteunt je graag met cursussen op maat!

Blijf leren met WijTechniek

Hoe lang je ook in het vak zit, er valt altijd wat te leren. Want met nieuwe kennis, vaardigheden en kansen blijf je in beweging en kom je verder. Op onze website vind je allerlei cursussen die je kunt volgen om jezelf te ontwikkelen.

Voor werkplekbegeleiders

Heb je een talent voor het begeleiden van leerlingen op de werkvloer? En wil je dat talent verder ontwikkelen? Dan is de cursus Werkplekbegeleider van WijTechniek iets voor jou. Vanaf september zijn er weer plekken beschikbaar. Meld je snel aan!

Óók voor de klas staan? Lijkt het je leuk om naast je werk in de techniek ook les te geven? Combineer dan je passie met het onderwijs. Word hybride techniekopleider en deel je kennis en ervaring met de volgende generatie. Kom naar een informatiebijeenkomst of meld je direct aan voor het traject.

Verantwoordelijk voor opleiden van nieuwe vakmensen? Als praktijkopleider speel je een belangrijke rol in het opleiden van het talent van de toekomst. Maar hoe doe je dat het best? Wat kun je daarin nog verbeteren? De cursus Praktijkopleider van WijTechniek geeft je handvatten en tips. Na de zomervakantie zijn er weer plekken beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op www.wijtechniek.nl.