Stichting Flexpool installatietechniek Zuid-Oost

150

Participanten

1000

Vacatures

20

jaar branche ervaring

Over ons

Wij zijn een samenwerkingsverband van 150 Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installatiebedrijven (participanten) in Zuid-Oost Nederland.

Wij zijn een onafhankelijke bemiddelingsbureau zonder winstoogmerk. Wij zijn géén werkgever en géén detacheringsorganisatie, maar maken samenwerking tussen installateurs, werkzoekenden, ZZP’ers, commerciële bemiddelingsbureaus en re-integratiebureaus op een eenvoudige en snelle manier mogelijk. Flexpool Installatietechniek fungeert daarbij als makelaar tussen vraag en aanbod.

Wij zijn opgericht door, werken in opdracht van én worden bestuurd door installateurs. Bij Flexpool Installatietechniek staan als non-profit organisatie, de belangen van onze installateurs en kandidaten voorop!

Wij verzorgen Collegiale inleen en uitleen, recruitment van tijdelijk en vast personeel én organiseren outplacement / werk-naar-werk trajecten.

Samen met IW Zuid-Oost faciliteren wij vanuit het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg (CIVIL), onze installateurs met opleidings-, HR- en recruitmentvraagstukken.

Ons team

Wens je contact over onze diensten ‘Collegiale Inleen en Uitleen’ of ‘Recruitmentmakelaar’? Dan staat Marieke je graag te woord.

Wens je contact over ons actuele aanbod aan structurele vacatures en beschikbare kandidaten? Neem dan contact op met Caroline.

Wens je contact over lidmaatschap, samenwerking, ‘werk-naar-werk trajecten, recruitment van vast personeel of heb je vragen of klachten? Dan helpt Pascale je graag verder.

Flexpool Installatietechniek is een erkend opleidingsbedrijf; we bieden stagiaires de kans het vak van HR en juridisch medewerker te leren. Ook onze stagiaire staat je graag te woord.

Coördinator collegiale in- en uitleen /
recruitment makelaar

Marieke Bock

[email protected]
0475-690068 | 06-15483991

Consulent werving & selectie

Caroline Maertens

[email protected]
06-11429305

Directeur Flexpool

Pascale Linck

[email protected]
06-37332717

Wat wij betekenen voor de installatie-branche

Stichting Flexpool is in 1999 opgericht op initiatief van de installatiebranche.  Als stichting wordt Flexpool Installatietechniek bestuurd door een afvaardiging van collega’s uit onze deelnemende installatiebedrijven. Heb je vragen aan een van onze 3 stichtingen, dan staan onze bestuurders graag voor je klaar: Maikel Kempen (voorzitter), Peter Thissen (penningmeester), Wil Paulus (bestuurder), Jos Ubaghs (bestuurder), Frank Thijssen (bestuurder), Frank Engelen (bestuurder) en Robert Jans (bestuurder).

Flexpool  Installatietechniek heeft zich namens alle installateurs ten doel gesteld om opgeleid en ingewerkt personeel te behouden voor de technische installatiebranche én daarbij te besparen op personele kosten.

Inmiddels is Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost uitgegroeid tot een dienstverlener die alle vraagstukken met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom voor installateurs verzorgt, voor zowel technische als niet-technische kandidaten.

Wij staan met beide voeten op de grond, focussen ons 100 % op installatietechniek waarbij kwaliteit te allen tijde voorop staat. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste.

Van welke diensten kunnen jullie gebruik maken:

  • Collegiale inleen en uitleen;
  • Recruitmentmakelaar flex (ZZP / Detachering);
  • Werving en selectie vast personeel;
  • Outplacement / werk-naar – werk trajecten.

Wil je meer informatie over deze diensten, bekijk jouw pagina Installateur, Werkzoekenden of Bemiddelingsbureau.

Heb je tips, wensen of ideeën ter verbetering van onze dienstverlening? We nodigen je van harte uit deze kenbaar maken. Waarom? Omdat samenwerken loont!

Onze deelnemende participanten

Onderstaande installateurs hebben zich al aangesloten bij Stichting Flexpool Installatietechniek en zijn bereid om personeel aan elkaar in en uit te lenen! Voor deze installateurs zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor tijdelijke en vaste posities. Worden wij ook jullie HR partner?

A. Ploem & Zoon B.V.
Adriaens B.V.
B&B Cable & Industrial Support B.V.
B.V.I. Installaties B.V.
BAM Bouw en Techniek B.V.
Batenburg Installatietechniek
Bemar Ventilatietechniek B.V.
Best Safety Systems
BJ-Lupron B.V.

Breman Maasland B.V.
Breman Woningbeheer Zuid B.V.
Caris & Reiner Installatietechniek
Chris Steijvers Electro B.V.
Cogas Climate Control B.V.
Convoi Electrical & Automation B.V.
Coumans Installaties B.V.
Croonwolter&dros B.V.
CSB Installatietechniek

De Groot Installaties B.V.
Dierx Electro Services B.V.
Dom v/d Bergh technische installaties B.V.
dQ Control B.V.
Drenth Engineering B.V.
Driessen Elektro Service B.V.
Duurzaam Energy Solutions B.V.
Duzon Installatietechniek B.V.
Electro Gommans B.V.