Contact

150

Participanten

1000

Vacatures

20

jaar branche ervaring

Contact

Zoek je invulling voor je personele vraag? Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wens je een afspraak in te plannen? Wens je informatie over de samenwerking met Stichting Flexpool Installatietechniek?

Heb je vragen, klachten of opmerkingen? We lezen het graag. Je hoort snel van ons!

Bezoek adres:
Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek in Limburg (CIVIL)

Kerkeveldlaan 4, 6042 JX Roermond

(parkeerplaats bereikbaar via achterzijde pand -> Marathonlaan)

Mobiel  06 37 33 27 17 
Telefoon 047 56 90 068
Email [email protected]
KVK nummer 12040797

 


  Upload e.v.t. een bestand

  Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van uw vraag, tip of klacht. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.

  Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens: zie onze privacystatement.

  Toestemming verwerken persoonsgegevens*

  Vertrouwenspersoon

  Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost heeft de functie van vertrouwenspersoon toegekend aan Fred Borghouts van Stichting Personeel en Organisatie Technisch Installatiebedrijf, die aan onze stichtingen is verbonden. Heb je een situatie die in aanmerking komt voor melding bij een vertrouwenspersoon, staat hij voor je klaar. Fred Borghouts is telefonisch te bereiken onder nummer 06-502 856 40 of mail [email protected].

  Onregelmatigheden

  Is er sprake van/of een (vermoeden van) vermeende onregelmatigheden binnen de stichting; kunt u deze middels onderstaande regeling kenbaar maken. Meer informatie ›

  Datalek

  Is er sprake van/of een (vermoede van) een datalek, dan verzoeken wij je dit te melden via ons contact formulier. Meer informatie over deze procedure ›