Bemiddelingsbureaus

150

Participanten

1000

Vacatures

20

jaar branche ervaring

Over ons

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Stichting Flexpool Installatietechniek is een samenwerkingsverband van ruim 150 Installatiebedrijven in Zuid-Oost Nederland.
Wij zijn in 1999 opgericht en worden bestuurd door onze Installateurs (participanten) met als doel personeel te vinden en behouden voor de installatie branche; zowel in goede maar zeker ook in slechtere tijden.

Naast onze diensten ‘Collegiale In- en Uitleen’ en ‘Recruitmentmakelaar’, kunnen onze participanten bij Flexpool Installatietechniek terecht voor ‘Werving & Selectie’ en ‘Outplacement / Werk-naar-Werk-trajecten’. Flexpool Installatietechniek is zelf géén werkgever en géén detacheerder; wij lenen derhalve niet door, maar dragen ‘enkel’ zorg voor de bemiddeling en de financiële afhandeling van de match. Flexpool Installatietechniek is een neutrale partij voor zowel de inlenende als uitlenende partij.

Stichting Flexpool Installatietechniek is op zoek naar nog meer diversiteit, een nog grotere spreiding in de regio, nog meer specialisme en nog meer kwaliteit van tijdelijk en/of vast personeel.

Bemiddelingsorganisaties

Wij zoeken bemiddelingspartners die onze waarden delen

Passen als bemiddelings- of re-integratiebureau onderstaande waarden en uitgangspunten ook bij jullie? Dan komen we graag in contact.

  • Kwaliteit van personeel staat altijd voorop.
  • Je bureau gaat voor een open een eerlijke communicatie.
  • Samenwerkingen ga je aan voor de lange termijn en zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Als bemiddelingsbureau ben je in het bezit van een SNA keurmerk en zijn je kandidaten VCA gecertificeerd.

In tijden van krapte staat de installatiebranche open voor zij-instromers en kandidaten die het vak nog (verder) moeten leren. Heb je gemotiveerde kandidaten in bemiddeling die interesse hebben om scholing en/of een ’training on the job’ te volgen? Dan nodigen we je van harte uit om ook deze aan ons voor te stellen. Wenst een van jouw kandidaten de overstap te maken van buiten naar binnen. maar mist hij of zij voldoende ervaring? Ook dan vinden we graag de juiste werkplek waar hij/zij het vak kan leren.

Wat wij voor bemiddelingsbureaus betekenen

Samenwerken met Stichting Flexpool Installatietechniek biedt een aantal voordelen:

  • Stabielere planning: Flexpool installatietechniek heeft een zeer groot aanbod aan projecten waardoor monteurs tijdig en aaneengesloten ingepland kunnen worden.
  • Voorkomen van leegloop: Flexpool  Installatietechniek werft actief opdrachten voor bemiddelingsbureaus ook op donderdag/vrijdag.
  • Vergroten van plaatsingsmogelijkheden; jullie kandidaten worden wekelijks anoniem gedeeld met ruim 1000 bedrijven/projectverantwoordelijken. Je kandidaat krijgt een groter aanbod met projecten waaruit hij kan kiezen.
  • Meer tijd voor Recruitment: Flexpool installatietechniek neemt het relatiebeheer voor haar rekening waardoor jij je kunt focussen op het werven van nieuwe flexkrachten.
  • Gegarandeerde tijdige betaling; Je bent niet meer afhankelijkheid van opdrachtgever met lange betaaltermijnen.
  • Correcte financieel-administratieve processen; we sluiten eenmalig een eenduidige raamovereenkomst met alle installateurs en bemiddelingsbureaus, zodat elke individuele plaatsing snel geregeld is,
  • Samenwerking met onze zusterorganisaties: Heb je behoefte aan opleidingen en trainingen, dan is de stap naar IW Zuid-Oost op onze opleidingslocatie CIVIL (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg) snel gezet.

Vraag naar kandidaten

Jullie kunnen bij Flexpool Installatietechniek terecht voor het uitlenen van o.a. de volgende kandidaten:
Elektro monteur, Paneelbouwer, Beveiligingsmonteur, Monteur zonnepanelen, Datamonteur, (CAD)Tekenaar, (BIM)modelleur, Engineer, Werkvoorbereider, Planner, Calculator, Projectleider, Vestigingsleider, Service coördinator, Loodgieter, CV-monteur, Koelmonteur, Luchtkanalenmonteur, Servicemonteur en CV-lasser.

Kandidaten kunnen zowel voor korte tijd (enkele dagen of weken) als voor lange tijd (enkele maanden of ter overname) aangeboden worden.

Flexpool Installatietechniek vindt en verbindt kandidaten in de woningbouw, utiliteit én industrie.

Ook samenwerken?

Wil je kennismaken met onze organisatie en ons team? Je bent van harte welkom voor een kop koffie, een rondleiding en een goed gesprek.

Wij zijn gehuisvest in het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek aan de Kerkeveldlaan 4 in Roermond.