NEE, WIJ ZIJN GEEN UITZENDBUREAU

Het lijkt een vreemd begin…maar soms moet je eerst uit te leggen wie of wat je NIET bent om duidelijk te maken waar je wel voor staat. Een half jaar geleden deelde ik dit artikel ook …de kracht zit toch in de herhaling.

Vooruit dan maar: we zijn géén uitzendbureau, géén detacheerder en géén werkgever.

Maar jullie bemiddelen toch personeel? Wat zijn jullie dan wel? “

Wij zijn een STICHTING ZONDER WINSTOOGMERK; een samenwerkingsverband van 150 installatiebedrijven in Zuid-Oost Nederland. Deze bedrijven laten allemaal door Flexpool een aantal HR- en Recruitment taken uitvoeren. Of omdat ze zelf geen HR afdeling hebben, of omdat ze het veel te druk hebben…maar stiekem hopen we dat het ons lukt om de betere match te verzorgen!

Als bemiddelingsorganisatie werken wij onder verantwoordelijkheid van een bestuur, bestaande uit installateurs, zodat wij oprecht kunnen zeggen “we werken in opdracht van, we werken voor én samen met onze installateurs”.

Op verzoek van onze installateurs gaan wij op zoek naar personeel, voor technische en niet-technische functies, van monteur tot directeur. Stichting Flexpool verzorgt ‘enkel’ de bemiddeling. Dat wil zeggen dat wij personeel vinden ….maar door de installateur laten binden. Je gaat vanaf dag één RECHTSTREEKS IN DIENST BIJ DE INSTALLATEUR. Wij komen enkel nog bij je langs met taart om je te feliciteren.

Wil je juist graag tijdelijk aan de slag als ZZP’er of flexkracht; ook dat kan via Stichting Flexpool. Onze detacheringspartners en uitzendbureaus waar we graag mee samenwerken, verzorgen jouw salarisbetaling en wij bezorgen jou een tijdelijke baan of project.

ONS DOEL is helder: zoveel mogelijk werkzoekenden boeien voor het installatie vak. Dat doen we door je alle ins- en outs van onze installateurs te vertellen, honderden vacatures met je te delen, je met meerdere installateurs kennis te laten maken, meeloopdagen voor je te organiseren …zodat jij weloverwogen kunt kiezen voor dé werkgever en dé baan die past bij jou; want JIJ KIEST!

Ben je ook benieuwd naar welke installateurs en bedrijven passen bij jouw ambities en wensen? Kom dan langs in het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg en laat je informeren! De koffie staat altijd klaar; ook in de avonduren. Liever een gesprek bij jou in de buurt of een eerste kennismaking per videogesprek? Ook dat kan natuurlijk.

Meer lezen over onze aanpak?

Bel of app: 06-37332717 / 0475-690068. We zien elkaar binnenkort!