Samenwerken met wel 100 installateurs

Samenwerken met wel 150 installateurs

Samenwerken met wel 150 installateurs

Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost is een samenwerkingsverband van meer dan 150 elektro- en installatietechnische bedrijven in Limburg, (Zuid-Oost) Brabant en (Zuid) Gelderland.

Onze stichting biedt een breed scala aan diensten aan haar leden, waaronder collegiale uitleen, werving van ZZP’ers en tijdelijke flexkrachten, werving & selectie voor vaste functies en outplacement- c.q. werk-naar-werktrajecten.

Collegiale in- en uitleen in drukke, maar vooral ook rustigere tijden!

Bij collegiale uitleen kunnen installateurs gebruik maken van elkaars personeel. Dit is handig als er tijdelijk een tekort is aan personeel of als er tijdelijk geen werk is omdat bijvoorbeeld materialen niet voorhanden zijn of projecten worden opgeschoven. Flexpool legt het contact tussen installateurs, maakt een match op projectniveau en zorgt voor een juiste contractuele en financiële afhandeling. Installateurs kunnen collega’s in- en uitlenen vanaf één dag. Samen voorkomen we leegloop en besparen we op personeelskosten.

Tijdelijk extra capaciteit nodig?

Een andere dienst die Flexpool aanbiedt is die van ‘Recruitmentmakelaar Flex’. Flexpool werft namens de installateur kandidaten bij technische detacherings- en engineeringbureaus of put uit haar pool van ZZP’ers. Flexpool Installatietechniek screent kandidaten op competenties en referenties en heeft een ​​pool opgebouwd van ervaren flexkrachten en ZZP’ers.  Flexpool biedt een oplossing waardoor installateurs niet meer alle individuele detacheringsbureaus hoeven te benaderen.

Support nodig bij het invullen van een structurele functie?

Bent u op zoek naar een medewerker voor een vaste baan? Dan kan Flexpool ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaat. Installateurs kunnen hun vacatures delen waarna Flexpool binnen 2 werkdagen contact opneemt. We stemmen af ​​welke sociale media en inkoopkanalen ingezet worden en hoe de sollicitatieprocedure wordt vormgegeven. Na het vinden van de ideale kandidaat kan deze direct bij de installateur in dienst treden.

Wil of moet u afscheid nemen van een collega en gunt u hem een fijne start elders?

Reorganisatie? Werknemer op verkeerde plek? Spoor 2 zonder terugkeer mogelijkheden? Loopt de loopbaan van een collega vast? Wordt een contract niet verlengd? Dan helpt Flexpool u en uw collega bij vinden van een nieuwe baan, buiten de organisatie. Plaatsing bij de nieuwe werkgever kan starten met een periode van collegiale uitleen of via een VSO en een direct contract bij de nieuwe werkgever.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op met Pascale Linck [email protected] / 06-37332717 / flexpoolzuidoost.nl