VACATURE TEKENAAR ELEKTROTECHNIEK

Voor de Vacature tekenaar elektrotechniek  zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie kun je je passie voor de elektrotechniek goed inzetten. Je maakt namelijk verschillende tekeningen voor elektrotechnische installaties en past ook regelmatig bestaande tekeningen aan, zodat de installaties gemoderniseerd kunnen worden. Ook zorg je ervoor dat wijzigingen tijdig worden doorgevoerd en neem je calculaties en projectinformatie door, zodat de tekeningen snel en goed gebruikt kunnen worden door de opdrachtgever.

Je werkt veelal met Stabicad en werkt samen met je collega’s, om zo vorm te geven aan verschillende projecten in de regio’s Noord-Limburg en Oost-Brabant. Een pluspunt is tevens dat je veel ruimte krijgt om zelfstandig je werkzaamheden in te plannen.

OVER DEZE INSTALLATEUR:

De installateur waarvoor wij deze vaste medewerker zoeken staat bekend als totaalinstallateur. Ze zijn werkzaam in de regio’s Noord-Limburg en Oost-Brabant. Medewerkers waarderen de werkcultuur vanwege de persoonlijke aandacht die ze ervaren van hun leidinggevenden.

ZIJ BIEDEN JOU:

 • Een salaris tussen €2.700-€3.400, gebaseerd op je kennis en ervaring.
 • Een parttime baan (ongeveer 32 uur per week).
 • Prettige werkomstandigheden in een gezellig en tevens hecht team.
 • Voldoende vrijheid om je werkzaamheden in te delen.
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Je gaat dus vanaf dag 1 direct in dienst bij deze installateur; het betreft geen detachering.

VOOR DEZE VACATURE BIED JIJ:

 • een afgeronde mbo-4 opleiding in de elektrotechnische richting;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • voldoende ervaring met Stabicad;
 • teamplayermentaliteit, je werkt namelijk samen in een hecht team;
 • je hebt goede zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
 • In verband met het garanderen van de veiligheid op de werkplek is het voor deze vacature noodzakelijk dat de medewerker mondeling en schriftelijk kan communiceren in het Nederlands.

IS JOUW INTERESSE GEWEKT?

Stuur ons dan een korte mail ([email protected]) of app (06-37332717); wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

In onze aanpak lees je alvast hoe eenvoudig en kort de kennismakingsprocedure er met de betreffende installateur uit ziet. Ook lees je welke andere soortgelijke vacatures wij op dit moment beschikbaar hebben. Je krijgt dus altijd de mogelijkheid om met meerdere installateurs kennis te maken en een meeloop dag in te plannen. Daarna kies jij bij welke installateur je aan de slag wil.

Onze aanpak voor werkzoekenden -> klik hier

Wil je weten bij welke installateurs wij een kennismakingsgesprek voor je kunnen organiseren -> klik dan hier

PS: wist je dat Installatiewerk ons grote zus is? Ben je op zoek naar (bij)scholing? Ook hiervoor kun je terecht in het CIVIL.

Zien we je binnenkort live in het CIVIL of treffen we elkaar via teams? We spreken je in ieder geval graag. Tot snel! Met collegiale groet, Team Flexpool Installatietechniek. Caroline, Marieke, Yinte en Pascale

 

Vacaturenummer: 5323 Calculator Meet- en Regeltechniek Cranendonck

Samenwerken met wel 150 installateurs