VISTA college in Maastricht Hoofdinstructeur Installatietechniek

BEN JIJ GEPASSIONEERD OVER LESGEVEN?

VISTA college, dé educatieve kracht van het Zuiden, met diverse vestigingen in Zuid-Limburg, biedt jongeren en volwassenen een veelbelovende toekomst met onze gevarieerde opleidingen en cursussen. Respect, samenwerking, nieuwsgierigheid en ondernemingszin vormen onze kernwaarden. Op deze manier smeden we de talenten van Limburg voor de toekomst.

Ben jij een pionier, een vernieuwer, een toekomstige generatie vakmensen met een praktische instelling en een passie voor techniek? Ze werken, bouwen, onderhouden. Ze houden onze auto’s op de weg, onze vliegtuigen in de lucht, onze zonnepanelen actief en onthullen de geheimen van onze laboratoria. Zij zijn de makers van morgen. En vandaag, jij brengt hen vooruit.

We zoeken nu een Hoofdinstructeur Installatietechniek voor het Installatietechniek team, voor 0,6 – 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke functie tot het einde van het schooljaar, met mogelijkheid tot verlenging voor het schooljaar 2024-2025. Standplaats: Maastricht.

Jouw rol als Hoofdinstructeur Installatietechniek: Als Hoofdinstructeur verzorg je praktijklessen Werktuigkundige Installatietechniek voor deelnemers aan MBO-opleidingen. Je weet dit boeiende vak op een persoonlijke, eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op onze studenten, waarbij de student centraal staat. Vernieuwingen in het vakgebied zijn aan de orde van de dag. Kun jij deze ontwikkelingen vertalen naar jouw lessen en ze zo vormgeven dat onze studenten enthousiast worden? Sluit je dan aan bij ons team. Zo draag je bij aan toegankelijk onderwijs voor iedereen en maak je leren leuk.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Praktijklessen en/of theorielessen Werktuigkundige Installatietechniek verzorgen op MBO-niveau.
 • Niveau-2 en niveau-3 studenten instrueren, begeleiden, ondersteunen en helpen bij hun praktijkopdrachten.
 • Ondersteunen bij het organiseren en afnemen van toetsen en examens.

Wat verwachten wij van jou?

 • Bij voorkeur een instructeursopleiding op MBO-niveau 4.
 • Recente, relevante en aantoonbare ervaring in het geven van installatietechniek (VO-MBO).
 • Of recente, relevante en aantoonbare ervaring in het werkveld en een MBO-niveau 4 diploma.
 • We onderzoeken samen de mogelijkheden om aan bovenstaande te voldoen.
 • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren.
 • Ontwikkelingsgericht, flexibel en proactief met een ondernemende houding.
 • Goede organisatorische vaardigheden en gestructureerd werken.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.
 • Een teamspeler zijn.

Wat mag je van hun verwachten? Bij VISTA college erkennen we jouw bijdrage aan de studenten en collega’s. We bieden een goede werksfeer en het vertrouwen om jouw functie op jouw manier in te vullen. Je salaris is maximaal € 4.573,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, conform de cao mbo, schaal 9. Daarnaast bieden we uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Leeuwenborgh en Arcus samen verder als Het VISTA college – beyond