Samenwerkingsverband van 150 installatiebedrijven

Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost

Voor
Bemiddelingsorganisaties

Omdat samenwerken loont!

flexpool-logo-contrast

Partner voor bemiddelingsorganisaties

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Stichting Flexpool Installatietechniek is een samenwerkingsverband van 150 Installatiebedrijven in Limburg en Zuid-Oost Brabant.

Wij zijn in 1999 opgericht door en voor Installateurs (participanten) met als doel personeel te vinden en behouden voor de installatiesector; zowel in goede maar zeker ook in slechtere tijden.

Naast onze diensten ‘Collegiale In- en Uitleen’ en ‘Recruitmentmakelaar’, kunnen onze participanten bij Flexpool terecht voor ‘Werving & Selectie kaderpersoneel’ en ‘Werk-naar-Werk-trajecten’.

Flexpool is zelf géén werkgever en géén detacheerder; wij lenen derhalve niet door, maar dragen ‘enkel’ zorg voor de bemiddeling en de financiële afhandeling van de match. Flexpool is een neutrale partij voor zowel de inlenende als uitlenende partij.

Stichting Flexpool is op zoek naar nog meer diversiteit, een nog grotere spreiding, nog meer specialisme en nog meer kwaliteit van tijdelijk of vast personeel.

Ook samenwerken?
De koffie staat bij ons klaar!

Wij zijn gehuisvest in het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg in Roermond.

Onze zusterorganisatie InstallatieWerk Zuid-Oost verzorgt op deze locatie MBO opleidingen en cursussen.

Ook zij werken nauw samen met diverse bemiddelingsorganisaties. Weten wat zij voor jullie kunnen betekenen? We leiden jullie graag rond.

 

Wat wij voor bemiddelingsorganisaties betekenen

Samenwerken met Flexpool biedt een aantal voordelen:

 • Stabielere planning; Flexpool heeft een zeer groot aanbod aan projecten waardoor monteurs tijdig en aaneengesloten ingepland kunnen worden.
 • Voorkomen van leegloop; Flexpool werft actief opdrachten voor bemiddelingsorganisaties; ook op donderdag/vrijdag.
 • Vergroten van plaatsingsmogelijkheden; aanbod van bemiddelingsorganisaties wordt wekelijks anoniem met ruim 1000 bedrijven/projectverantwoordelijken gedeeld.
 • Meer tijd voor Recruitment omdat Flexpool het relatiebeheer en de plaatsing voor haar rekening neemt.
 • Gegarandeerde tijdige betaling; geen afhankelijkheid meer van opdrachtgever of 60-dagen betaaltermijnen.
 • Correcte financieel-administratieve processen en een heldere prettige communicatie. Eenduidige raamovereenkomst voor installateurs, bemiddelingsorganisatie en Flexpool.
 • Samenwerking met onze zusterorganisatie Installatiewerk Zuid-Oost binnen onze opleidingslocatie CIVIL (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg)

Wij zoeken partners die onze waarden delen

Passen onderstaande waarden en uitgangspunten bij jullie organisatie? Dan komen we graag in contact.

 • Kwaliteit van personeel staat voorop!
 • Een open een eerlijke communicatie!
 • Een samenwerking voor de lange termijn die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen!
 • Beschikbaarheid van monteurs, servicemonteurs, paneelbouwers, onderhoudsmonteurs, tekenaars, werkvoorbereiders, service coördinatoren, projectleiders, engineers en andere technici in de Installatietechniek, zowel in de Elektrotechniek als Werktuigbouw, in de sectoren Industrie, Utiliteit en Woningbouw.
 • Beschikbare kandidaten die ingezet kunnen worden in Zuid-Oost Nederland (focus Limburg en Zuid-Oost Brabant)
 • Partijen die in het bezit zijn van SNA keurmerk en kandidaten die VCA gecertificeerd zijn.

Aanbod aan kandidaten

Jullie kunnen bij Flexpool terecht voor het uitlenen van o.a. de volgende kandidaten:

Elektro monteur, Paneelbouwer, Beveiligingsmonteur, Monteur zonnepanelen, Datamonteur, (CAD)Tekenaar, (BIM)modelleur, Engineer, Werkvoorbereider, Planner, Calculator, Projectleider, Vestigingsleider, Service coördinator, Loodgieter, CV-monteur, Koelmonteur, Luchtkanalenmonteur, Servicemonteur en CV-lasser.

Kandidaten kunnen zowel voor korte tijd (enkele dagen of weken)  als voor lange tijd (enkele maanden of ter overname) aangeboden worden.

Flexpool vindt en verbindt kandidaten in de woningbouw, utiliteit én industrie.

Vacatures

Wij zoeken voor Limburg en Zuid-Oost Brabant continu monteurs in de woningbouw, utiliteit en industrie.

Deze vacatures vinden jullie (grotendeels) niet in dit overzicht terug, omdat onze tijdelijke vraag dagdagelijks wijzigt.

Mogen we een tijdelijk project zoeken voor een van jullie monteurs? Neem dan contact op: 0475-690068 of mail naar [email protected]