Bemiddelingsorganisaties

150

Participanten

1000

Vacatures

20

jaar branche ervaring

Over ons

Wij stellen ons graag aan jullie voor. Stichting Flexpool Installatietechniek is een samenwerkingsverband van 150 Installatiebedrijven in Zuid-Oost Nederland.
Wij zijn in 1999 opgericht en worden bestuurd door onze Installateurs (participanten) met als doel personeel te vinden en behouden voor de installatiesector; zowel in goede maar zeker ook in slechtere tijden.

Naast onze diensten ‘Collegiale In- en Uitleen’ en ‘Recruitmentmakelaar’, kunnen onze participanten bij Flexpool terecht voor ‘Werving & Selectie’ en ‘Outplacement / Werk-naar-Werk-trajecten’. Flexpool is zelf géén werkgever en géén detacheerder; wij lenen derhalve niet door, maar dragen ‘enkel’ zorg voor de bemiddeling en de financiële afhandeling van de match. Flexpool is een neutrale partij voor zowel de inlenende als uitlenende partij.

Stichting Flexpool is op zoek naar nog meer diversiteit, een nog grotere spreiding, nog meer specialisme en nog meer kwaliteit van tijdelijk en/of vast personeel.

Bemiddelingsorganisaties

Wij zoeken partners die onze waarden delen

Passen als bemiddelings- of re-integratie organisatie onderstaande waarden en uitgangspunten ook bij jullie? Dan komen we graag in contact.

  • Kwaliteit van personeel staat altijd voorop.
  • Je organisatie gaat voor een open een eerlijke communicatie.
  • Samenwerkingen ga je aan voor de lange termijn en zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Als bemiddelingsorganisatie ben je in het bezit van een SNA keurmerk en zijn je kandidaten VCA gecertificeerd.

In tijden van krapte staat de installatiebranche open voor zij-instromers en kandidaten die het vak nog (verder) moeten leren. Heb je gemotiveerde kandidaten in bemiddeling die interesse hebben om scholing en/of een ’training on the job’ te volgen, dan nodigen we je van harte uit om ook deze aan ons voor te stellen. Wenst een van jouw kandidaten de overstap te maken van buiten naar binnen. maar mist hij of zij voldoende ervaring? Ook dan vinden we graag de juiste werkplek waar hij/zij het vak kan leren.

Wat wij voor bemiddelingsorganisaties betekenen

Samenwerken met Stichting Flexpool biedt een aantal voordelen:

  • Stabielere planning: Flexpool heeft een zeer groot aanbod aan projecten waardoor monteurs tijdig en aaneengesloten ingepland kunnen worden.
  • Voorkomen van leegloop: Flexpool werft actief opdrachten voor bemiddelingsorganisaties, ook op donderdag/vrijdag.
  • Vergroten van plaatsingsmogelijkheden; je aanbod wordt wekelijks anoniem gedeeld met ruim 1000 bedrijven/projectverantwoordelijken. Je Flexkracht krijgt een groter aanbod met projecten waaruit hij kan kiezen.
  • Meer tijd voor Recruitment: Flexpool neemt het relatiebeheer voor haar rekening waardoor jij je kunt focussen op het werven van nieuwe flexkrachten.
  • Gegarandeerde tijdige betaling; Je bent niet meer afhankelijkheid van opdrachtgever  met lange betaaltermijnen.
  • Correcte financieel-administratieve processen; we sluiten eenmalig een eenduidige raamovereenkomst met alle installateurs en bemiddelingsorganisatie, zodat elke individuele plaatsing snel geregeld is,
  • Samenwerking met onze zusterorganisaties: Heb je behoefte aan opleidingen en trainingen, dan is de stap naar Installatiewerk Zuid-Oost op onze opleidingslocatie CIVIL (Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg) zo gezet.

Vraag naar kandidaten

Jullie kunnen bij Flexpool terecht voor het uitlenen van o.a. de volgende kandidaten:
Elektro monteur, Paneelbouwer, Beveiligingsmonteur, Monteur zonnepanelen, Datamonteur, (CAD)Tekenaar, (BIM)modelleur, Engineer, Werkvoorbereider, Planner, Calculator, Projectleider, Vestigingsleider, Service coördinator, Loodgieter, CV-monteur, Koelmonteur, Luchtkanalenmonteur, Servicemonteur en CV-lasser.

Kandidaten kunnen zowel voor korte tijd (enkele dagen of weken) als voor lange tijd (enkele maanden of ter overname) aangeboden worden.

Flexpool vindt en verbindt kandidaten in de woningbouw, utiliteit én industrie.

Ook samenwerken?

Wil je kennismaken met onze organisatie en ons team? Je bent van harte welkom voor een kop koffie, een rondleiding en een goed gesprek.

Wij zijn gehuisvest in het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek aan de Kerkeveldlaan 4 in Roermond.