Open sollicitatie

150

Participanten

1000

Vacatures

20

jaar branche ervaring

Open sollicitatie elektro en installatietechniek

Wil je met 1 druk op de knop solliciteren bij meer dan 150 installateurs? Zoek je vooral maatwerk en wil je ook die vacatures in de installatietechniek en elektrotechniek inzien die nog niet gepubliceerd zijn? Solliciteer dan open voor meer rollen in de elektro en installatietechniek. Zelf solliciteren is niet meer nodig; Stichting Flexpool Installatietechniek is jouw personal vacature shopper!

Zoek je een mogelijkheid om met een groot aantal installateurs persoonlijk kennis te maken of wil je een dag of weekje mee te draaien? Flexpool installatietechniek biedt je de mogelijkheid om te proeven aan culturen, ambities en ontwikkelingen bij deze installateurs? Stichting Flexpool Installatietechniek heeft als doel voor jou dé match te maken en daar doen we graag wat extra’s voor.

Laat hier je CV en/of motivatie achter. We nemen binnen 48 uur contact met je op en bepalen samen de gewenste route naar zoveel mogelijk passende vacatures in de elektro of installatietechniek.

NB: We vinden het belangrijk om te melden dat Flexpool géén personeel bemiddelt dat in dienst is bij een van onze aangesloten installateurs; tenzij je werkgever hiermee akkoord is.

Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens gebruikt mogen worden ten behoeve van de verwerking van uw vraag, tip of klacht. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Voor volledige informatie: zie onze privacy statement.


    Upload C.V. en motivatiebrief*