Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost

Vinden, boeien en binden van personeel voor de technische elektro en installatiebranche

Elektromonteur en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging?

 

Daar kan Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost je bij helpen. Stichting Flexpool is een samenwerkingsverband van ruim 150 elektro- en installatietechnische bedrijven (participanten) in Limburg, (Zuid-Oost) Brabant en (Zuid) Gelderland. Onze stichting is een onafhankelijk bemiddelingsbureau zonder winstoogmerk.

Flexpool Installatietechniek is géén werkgever en géén detacheringsorganisatie. Wij maken samenwerking tussen installateurs en werkzoekenden op een eenvoudige en persoonlijke manier mogelijk. We kiezen daarbij niet voor de standaard aanpak en doen graag iets extra’s.

In jouw zoektocht naar de perfecte werkgever kunnen we je op een aantal manieren van dienst zijn. Zo kun je volop vacatures Elektromonteur vinden in onze databank. Óf je gaat samen met ons je arbeidswensen in kaart brengen. Wij introduceren je binnen het samenwerkingsverband en vinden de cultuur en uitdaging die bij jou past. Klik hier om te zien hoe deze manier van solliciteren verloopt.

Vacatures Elektromonteur

Vacatures Elektromonteur

Wil je alvast een selectie zien van de meer dan 1000 openstaande vaste banen bij meer dan 150 van onze aangesloten installateurs? Maak hier je eigen keuze.

Lees verder…

Hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte baan als elektromonteur? Lees hier meer over hoe Stichting Flexpool jou van dienst kan zijn.

Wil je meer informatie of van start?

Wil je meer informatie over hoe Stichting Flexpool jou kan begeleiden in het vinden van je perfecte baan? Neem dan contact op met Pascale Linck via onderstaande knop of start een chat rechtsonder op de pagina.

Meteen Solliciteren

Meteen solliciteren via een open sollicitatie? Vul het formulier in via onderstaande knop. Wij nemen dan contact met je op om je mogelijkheden te bespreken.