flexpool-logo-contrast

Samenwerkingsverband van 150 installatiebedrijven

Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost

Voor
Werkzoekenden

Hoe kan Flexpool jou van dienst zijn?

Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke baan (zzp/flex)? Heb je behoefte aan een onafhankelijk advies over jouw kansen op de installatietechnische arbeidsmarkt?

Dan zijn wij jou graag van dienst. Als samenwerkingsverband met meer dan 150 installateurs, zijn wij al 20 jaar actief in de installatiebranche.

  • Wij kennen de culturen, teams en projecten van onze installateurs.
  • Wij delen onze kennis en ervaringen graag met jou.
  • Jouw wensen en ambities zijn het vertrekpunt van onze zoektocht!.
  • Het organiseren van een rondleiding, meeloopdag en meerdere kennismakingsafspraken, vinden wij heel gewoon.
  • Stichting Flexpool is geen uitzend- of detacheringsorganisatie en géén werkgever. Wij zijn makelaar en zorgen voor de schakel tussen kandidaat en installateur.
  • Na onze bemiddeling mag je rechtstreeks in dienst bij een van onze installateurs. Wij komen je enkel feliciteren met een lekkere Flexpool taart!

Vacatures

Op zoek naar een baan als elektro monteur, beveiligingsmonteur, installatiemonteur, paneelbouwer, industrieel monteur, loodgieter, CV monteur, uitvoerder, service monteur, werkvoorbereider, tekenaar, engineer, BIM-modelleur, calculator, planner, storingscoördinator, contractmanager, commercieel manager, adviseur, projectleider of vestigingsleider?

Heb je ervaring in de installatietechniek als administratief medewerker, financieel medewerker, HR medewerker, frontofficemedewerker, magazijnmedewerker of een andere functie? Ook dan zijn onze installateurs geïnteresseerd om kennis met je te maken.

Wil je anoniem binnen 2 weken zoveel mogelijk vacatures ontvangen o.b.v. je zoekprofiel? Neem dan contact op met [email protected] voor een persoonlijke directe zoekopdracht.
CV’s worden tijdens de zoekopdracht niet met werkgevers gedeeld; vertrouwelijkheid is gewaarborgd! Jij ontvangt uiteraard wel alle vacatures open mét achterliggende informatie over het ontstaan van de vacature, de cultuur binnen het bedrijf en de perspectieven op langere termijn. Daarna beslis jij of een werkgever je CV mag ontvangen of wordt bericht dat er geen interesse is in een kennismaking. Jij houdt de touwtjes dus zelf in eigen handen

Naast onderstaande vacatures ontvangen wij dagelijks nieuwe vacatures. Door de grote aantallen kunnen we deze niet allemaal online delen. Uiteraard delen we ze graag persoonlijk met je.

Vacature Alert

Ontvang een mail wanneer er nieuwe vacatures aangemeld zijn.

Met één druk op de knop solliciteren bij 150 installateurs

Met 1 druk op de knop solliciteren bij 150 installateurs

Onze participanten

Onderstaande installateurs hebben zich aangesloten bij Stichting Flexpool Installatietechniek. Zijn zijn bereid om o.a. personeel aan elkaar in- en uit te lenen en hebben ons de opdracht gegeven om zoek te gaan naar nieuwe collega’s.

A. Ploem & Zoon B.V.
Adriaens B.V.
B&B Cable & Industrial Support B.V.
B.V.I. Installaties B.V.
BAM Bouw en Techniek B.V.
Batenburg Installatietechniek
Bemar Ventilatietechniek B.V.
Best Safety Systems
BJ-Lupron B.V.
Breman Geelen B.V.
Breman Maasland B.V.
Breman Utiliteit B.V.
Breman Woningbeheer Zuid B.V.
Caris & Reiner Installatietechniek
Chris Steijvers Electro B.V.
Codema Nederland B.V.

Cogas Zuid B.V.
Convoi Electrical & Automation B.V.
Coumans Installaties B.V.
Croonwolter&dros B.V.
CSB Installatietechniek
De Boer Installatietechniek B.V.
De Groot Installaties B.V.
Dierx Electro Services B.V.
Dom v/d Bergh technische installaties B.V.
dQ Control B.V.
Drenth Engineering B.V.
Driessen Elektro Service B.V.
Duurzaam Energy Solutions B.V.
E.M.L. B.V.
Electro Gommans B.V.

Open Sollicitatie

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Laat dan hier je CV en/of motivatie achter. Je hoort snel van ons welke mogelijkheden ons samenwerkingsverband nog meer heeft.

NB: We vinden het belangrijk om te melden dat Flexpool géén personeel bemiddelt dat in dienst is bij een van onze aangesloten installateurs; tenzij je werkgever hiermee akkoord is.

Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens gebruikt mogen worden ten behoeve van de verwerking van uw vraag, tip of klacht. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Voor volledige informatie: zie onze privacy statement.


    Upload C.V. en Motivatiebrief*