flexpool-logo-contrast

Samenwerkingsverband van 150 installatiebedrijven

Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost

Voor
Werkgevers

Alert beschikbare kandidaten

Wens je direct geïnformeerd te worden zodra wij een interessante kandidaat hebben gesproken? Maak de ‘kandidaten alert’ aan in en ontvang wekelijks de beschikbare kandidaten uit je selectie.

Wens je meer informatie over de voorgestelde kandidaten? Wij verstrekken je graag een gespreksverslag en uitgebreid Curriculum Vitae. Alle kandidaten die wij je  aanbieden, hebben wij uitgebreid persoonlijk gesproken en hebben ons toestemming verleend om in deze kandidaten alert aangeboden te worden.

Stichting Flexpool Installatietechniek stelt enkel aan leden van ons samenwerkingsverband personeel ter beschikking. Wens je een van onze kandidaten in te zetten; sluit je dan ook aan! Je bent van harte welkom.

Onze dienstverlening

voor installateurs

Collegiale Inleen en Uitleen

Collegiale Inleen en Uitleen betekent dat collega installateurs gebruik kunnen maken van elkaars personeel. Heb je als installateur tijdelijk een tekort aan personeel of heb je juist voor een aantal goede vakmensen tijdelijk geen werk?

Stichting Flexpool Installatietechniek biedt de helpende hand door installateurs te verbinden. Géén onderlinge concurrentie, maar het creëren van een win-win situatie staat voorop. Want zo blijven goede vakmensen aan het werk én behouden voor de installatiebranche.

Wij leggen het contact tussen installateurs, maken een match op projectniveau en installateurs én zorgen daarbij voor een juiste contractuele en financiële afhandeling. Je kunt kandidaten in- en uitlenen al vanaf / voor 1 dag.

Recruitmentmakelaar Flex (ZZP / Detachering)

Heeft je collega installateur niet de geschikte monteur voor je beschikbaar, dan verbinden wij je graag met kandidaten die Flexpool voor je werft bij technische detacherings- en engineeringsbureaus.

Je  legt je vraag naar personeel bij ons neer en wij nemen het recruitment van je over. Je hoeft niet meer zelf alle individuele detacheringsbureaus te benaderen, maar legt je focus bij techniek en de realisatie van je projecten.

Flexpool screent kandidaten, toetst competenties, checkt referenties en bouwt een pool op met flexkrachten waarop je kunt bouwen.

Flexpool heeft met een groot aantal (lokale en landelijke) SNA erkende bureaus samenwerkingsovereenkomsten gesloten. Deze bieden je de zekerheid dat je onder alle omstandigheden onder gelijke voorwaarden met Flexpool kunt samenwerken.

Flexpool beschikt ook over een pool ZZP’ers voor de functies als monteur, BIM modelleur, autocad tekenaar en interim manager.

Werving & Selectie vaste posities

Ben je als installateur op zoek naar een medewerker voor een vaste baan? Ook dan ondersteunt Flexpool je met het vinden van de juiste kandidaat. Deel je vacature via onze site of per mail; wij nemen binnen 2 werkdagen contact op om deze inhoudelijk te bespreken.

We stemmen samen af welke sociale media en inkoopkanalen wij zullen inzetten tijdens onze zoektocht en hoe de sollicitatieprocedure wordt vormgegeven. Flexpool spreekt alle kandidaten persoonlijk. Je ontvangt altijd een gespreksverslag van onze intakes.

Heb je de ideale kandidaat gevonden; dan mag deze direct bij je in dienst. Uiteraard komt Flexpool na een succesvol doorlopen proeftijd, jouw nieuwe medewerker feliciteren met onze Flexpool taart. Participanten maken gebruik van onze aantrekkelijke tarieven.

NB: Flexpool zal géén personeel benaderen dat in dienst is bij één van onze participanten; tenzij de installateur een akkoord gegeven heeft voor onze bemiddeling

Outplacement / Werk-naar-Werk traject

Staat er een reorganisatie op stapel? Zit een medewerker niet meer op de juiste plek in jullie organisatie? Is de loopbaan van een medewerker vastgelopen en vinden jullie samen geen oplossing?

Dan kan outplacement of een ‘werk-naar-werk traject’ een oplossing zijn. Flexpool begeleidt jou als installateur én jullie medewerker(s) bij het vinden van een geschikte nieuwe baan buiten de eigen organisatie.

Flexpool stemt een maatwerktraject met je af. Dit kan bestaan uit de volgende onderdelen:

Intakegesprek met jou als werkgever, met de betrokken medewerker, het opstellen plan van aanpak met beide partijen, het in kaart brengen van kwaliteiten, het uitvoeren van een marktanalyse, (support bij) het opstellen van een CV, Jobhunting, het organiseren van sollicitatiegesprekken en de plaatsing van medewerker extern.

Participanten kunnen gebruik maken van onze aantrekkelijke maatwerktarieven.

Vacature melden

Wens je ons in te schakelen om een nieuwe collega voor jouw organisatie te vinden?

Meld je vacature via dit formulier of stuur een mail.

Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens gebruikt mogen worden ten behoeve van de verwerking van uw vraag, tip of klacht. Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Voor volledige informatie: zie onze privacy statement.


  Upload e.v.t. een bestand

  Ook participant worden?

  Heb je een Elektrotechnisch of werktuigbouwkundig installatiebedrijf en ben je werkzaam is in de (gebouw gebonden) installatietechniek, dan kunt je participant worden van het samenwerkingsverband.

  Je sluit met Stichting Flexpool Installatietechniek eenmalige een samenwerkingsovereenkomst waarin we afspraken maken over o.a.: tarieven, facturatie, contributie, opzegmogelijkheden, overnamemogelijkheden, arbeidsverhoudingen, garanties, begeleiding, veilig werken, aansprakelijkheid, verbod tot werven van monteurs van uw collega, concurrentiebeding.

  Wij maken vooraf concrete afspraken zodat je weet hoe we op een prettige manier met elkaar kunnen samenwerken.

  Voordelen voor participanten

  Samenwerken met Stichting Flexpool Installatietechniek heeft meerdere voordelen voor u als installateur:

  1. Flexpool is een stichting zonder winstoogmerk en daarmee een volledig onafhankelijke bemiddelingsorganisatie. Wij werken met en voor jullie.

  2. Blijkt een project opgeschoven te worden of valt er opeens een gat in de planning? In- en uitlenen is reeds mogelijk vanaf 1 dag.

  3. Je bespaart op jullie loonkosten. De loonkosten van de uitgeleende medewerker worden vergoed. Inlenen van monteurs kan tegen een aantrekkelijk uurtarief.

  4. Je werkt met ervaren monteurs van je collega installateur; werknemers die direct inzetbaar zijn en beperkt ingewerkt hoeven te worden.

  5. Je kunt voor een financieel zeer gunstig tarief gebruik maken van onze diensten ‘Werving & Selectie’ en ‘Werk-naar-Werktrajecten’.

  6. Je koopt samen met Flexpool personeel in bij bemiddelingsorganisaties; dit bespaart je tijd. Flexpool checkt referenties en geeft je open en eerlijke feedback over de competenties van kandidaten.

  Vraag naar en aanbod van kandidaten

  Je kunt bij Flexpool terecht voor het inlenen en uitlenen van o.a. de volgende kandidaten: Elektro monteur, Paneelbouwer, Beveiligingsmonteur, Monteur zonnepanelen, Datamonteur, (CAD)Tekenaar, (BIM)modelleur, Engineer, Werkvoorbereider, Planner, Calculator, Projectleider, Vestigingsleider, Service coördinator, Loodgieter, CV-monteur, Koelmonteur, Servicemonteur en CV-lasser.

  Ben je als installateur bijvoorbeeld op zoek naar een magazijnmedewerker, front-office medewerker, secretaresse of commercieel buitendienstmedewerker waarbij kennis van de installatietechniek een grote pré is; ook dan is ons netwerk ingericht om je van dienst te kunnen zijn.

  Onze kandidaten zijn zowel voor korte tijd (enkele dagen of weken via een collega installateur) als voor lange tijd (enkele maanden) inzetbaar. Ook het overnemen van kandidaten die wij voor jullie als recruitmentmakelaar werven, behoort tot de mogelijkheden. Flexpool vindt en verbindt kandidaten in de woningbouw, utiliteit én industrie.

  Vacatures

  Bekijk hier ons aanbod met actuele vacatures.

  Wij ontvangen dagelijks nieuwe vacatures.

  Kandidaten

  Bekijk hier ons overzicht met actueel beschikbare kandidaten.

  Onze participanten

  Onderstaande installateurs hebben zich al aangesloten bij Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost en zijn bereid om personeel aan elkaar in- en uit te lenen! Sluiten jullie je ook aan?

  A. Ploem & Zoon B.V.
  Adriaens B.V.
  B&B Cable & Industrial Support B.V.
  B.V.I. Installaties B.V.
  BAM Bouw en Techniek B.V.
  Batenburg Installatietechniek
  Bemar Ventilatietechniek B.V.
  Best Safety Systems
  BJ-Lupron B.V.
  Breman Geelen B.V.
  Breman Maasland B.V.
  Breman Utiliteit B.V.
  Breman Woningbeheer Zuid B.V.
  Caris & Reiner Installatietechniek
  Chris Steijvers Electro B.V.
  Codema Nederland B.V.

  Cogas Zuid B.V.
  Convoi Electrical & Automation B.V.
  Coumans Installaties B.V.
  Croonwolter&dros B.V.
  CSB Installatietechniek
  De Boer Installatietechniek B.V.
  De Groot Installaties B.V.
  Dierx Electro Services B.V.
  Dom v/d Bergh technische installaties B.V.
  dQ Control B.V.
  Drenth Engineering B.V.
  Driessen Elektro Service B.V.
  Duurzaam Energy Solutions B.V.
  E.M.L. B.V.
  Electro Gommans B.V.